MUSIC GENERATIONS TEAM verheugt zich op de auditie op 28 februari as om 1600 uur in Zaal de Unie Mauritsweg 35 Rotterdam. Neemt u aub een instrumentale CD, en bij voorkeur ook bladmuziek, van uw gekozen lied mee. De bijeenkomst is bedoeld om meer over elkaar te weten te komen. Van welke muziek houdt u het meest. Wat zijn uw verwachtingen van ons programma . Daarom interviewt een van onze stagiairs u zodat we in de loop van het programma kunnen zien of we daadwerkelijk iets voor elkaar betekenen.

Wij van onze kant vertellen meer over wat voor programma MUSIC GENERATIONS is, en waarom wij het belangrijk vinden dat talent uit verschillende culturen en leeftijden uiteindelijk met elkaar optreedt in concerten en producties. Het thema voor 2014-2015 is TALENT VOOR VRIJHEID – VRIJHEID VOOR TALENT waarin we uw muziek over wat u raakt met betrekking tot moed, verzet en vrijheid in de presentaties verwerken.Ook al met in het achterhoofd dat Nederland in 2015 viert dat het 70 jaar bevrijd is van de Duitsers maar dat vrijheid veel meer betekent dan het einde van WO2.

Belangrijk om u goed voor te bereiden qua nummer dat u voorzingt. Zeker geen reden voor nervositeit want iedereen zit in hetzelfde schuitje.

U van uw kant kijkt of uw ons programma dat vooral gaat over samen aan een sterk programma werken, leuk genoeg vindt om voor langere tijd aan mee te doen.

Wij verheugen ons op uw komst om 1600 uur naar Zaal De Unie aan de Mauritsweg 35.

Aansluitend om 1900 uur is er een workshop door zangers en docent aan Codarts Conservatorium Wereldmuziek Connie de Jongh. Regelmatig geeft zij les aan onze sterke amateurs en zorgt er soms voor dat haar beste studenten – zoals Ntjam Rosie – ook bij MUSIC GENERATIONS mee doen. Bent u door de auditie en wilt u blijven voor deze workshop, geef dit dan van tevoren aan. U bent heel welkom en van Connie valt veel te leren. fake id site

Later in het jaar organiseren CODARTS, Connie en Music Generations een masterclass in het conservatorium. Door een grote naam die nog even geheim blijft.