Hoe het werkt

Music Generations is een talentontwikkelingsprogramma, die generaties en culturen verbindt door middel van muziek. Wij zijn opzoek naar enthousiaste jongeren van 14 tot 25 jaar oud en ouderen boven de 50, die het leuk vinden om met verschillende generaties te zingen. Dus doe mee! Schrijf je in en bereidt je als volgt voor:

 

• Een instrumentale cd met het desbetreffende nummer, dat je graag zou willen zingen.
• Je kent de tekst uit je hoofd of zorgt dat de tekst aanwezig is.

 

Auditie klinkt heel erg eng, maar voor Music Generations betekent het het begin van een wederzijdse kennismaking. Bij aankomst word je ontvangen in de zaal, waar je even kan gaan zitten onder het genot van een achtergrond muziekje en mensen met een gedeelde interesse voor muziek. Als alle auditanten aanwezig zijn beginnen de audities met een verwelkoming en een korte uitleg over onze organisatie. Vervolgens zullen de auditanten één voor één naar voren geroepen worden om zijn of haar nummer te zingen. Onze muzikaal leider Paul Mayer en Music Generations bedenker Conny Groot luisteren mee, daarna vragen zij naar je motivatie om mee te doen aan ons festival/Programma.

 

Join! Doe mee!

Schrijf je in. Vinden we elkaar leuk? Dan volgt een talentontwikkelingsdeel met workshops en masterclasses, gevolgd door jouw deelname aan concerten en producties binnen en buiten en rotterdam.

Register / Schrijf je in