MUSIC GENERATIONS organiseert op 21 februari audities & MUZIEKWORKSHOP AMAZIGH CROSS-OVERS in Theater Zuidplein

Het talentontwikkelingsprogramma van MUSIC GENERATIONS verbindt jongeren onder de 25 en ouderen boven de 50 met elkaar door middel van muziek.

MUSIC GENERATIONS brengt de authentieke stijlen van de ervaren generaties vanaf 50 samen met de urban stijlen van de jongeren onder de 25. Muziek is bij MUSIC GENERATIONS het ultieme medium om talent nader tot elkaar te brengen op plekken waar behoefte is aan verbinding. De muzikale brug tussen verschillende culturen en generaties leidt tot verrassende combinaties.
Deelnemers worden? Aanmelden via www.musicgenerations.nl

Auditie
Vrijdag 21 februari | Locatie: Theater Zuidplein | Tijd: 14:00 uur – 15:00 uur

MUSIC GENERATIONS zoekt nieuwe deelnemers voor de nieuwe muziektheaterproductie waarmee we vanaf het najaar mee door Nederland toeren. Tijdens de audities luisteren we naar de stemmen en horen we graag wat de motivatie is om mee te willen doen aan de programma’s van MUSIC GENERATIONS. Een wederzijdse kennismaking met muziek o.l.v. Conny Groot en muzikaal leider Paul Mayer.

Workshop Amazigh cross-overs
Vrijdag 21 februari |Locatie: Theater Zuidplein | Tijd: 16:00 uur – 18:00 uur

De workshop start met de geschiedenis over de Amazigh cultuur. Daarna is er veel aandacht voor de ritmes en de zang. De workshop wordt afgesloten met de cross-overs van verschillende muziekgenres en Amazigh muziek. Om mee te doen aan deze workshop is een deelname aan de auditie verplicht.

Aanmelden audities en workshops in Rotterdam: rotterdam@musicgenerations.nl | 06 29183491 www.musicgenerations.nl