Friv Games Reviews: Review of Clash Artifacts of Chaos – alle wil in een vuist verzamelen



Bijna tien jaar later hebben de auteurs van een zeer niet-triviale Friv2Online-dilogie een nieuw project ontwikkeld in een fantasy-punksetting, dat spelers opnieuw de mogelijkheid biedt om zich onder te dompelen in het bizarre Zenozoïsche universum om man-tegen-man te vechten met de sterkste van deze wereld. We delen onze indrukken van Clash Artifacts of Chaos in een kleine review.

Ondanks het feit dat Clash Artifacts of Chaos zich afspeelt in hetzelfde universum als de gebeurtenissen van de vorige twee Friv2Online-games, zijn ze op geen enkele manier plotgerelateerd. Je hoeft je niet door de duologie te haasten, het geschreven materiaal te bestuderen of de bijbehorende video's te bekijken om de wereld vol kennis binnen te dringen.

Nee, je begrijpt er nog steeds niets van. De held, wiens naam Pseudo is, zal iets begrijpen, de intelligente personages om hem heen zullen op de hoogte zijn van lokale aangelegenheden, zelfs domme, maar onveranderlijk woeste dieren begrijpen wat wat is, en je zult de geheimen van het universum beginnen te onthullen naarmate je verder komt. het spel.

Wakker worden buiten zijn lichamelijke, maar ook fysieke omhulsel, zal de krijgskunstenaar Pseudo eerst zijn eigen lichaam vinden, waarna hij op een pelgrimstocht gaat die hij alleen kent, totdat hij een grappig, enigszins vergelijkbaar met een ruig kraaiachtig wezen ontmoet.

Een hulpeloze zwarte klomp in een wereld waar iedereen ernaar streeft om elkaars gezicht te vullen, te eten of te vertrappen, zal niet overleven zonder jouw hulp. Daarom besluit Pseudo om de baby met de boodschapper van de plaatselijke minnares Gemini naar een veilig land te sturen, maar de ontvangst wacht enigszins atypisch, maar belooft een gezamenlijk avontuur vol gevaren en vreemde wendingen.

Met een third-person view, zullen jij, Kid en Pseudo de gang verkennen, maar zeer ingewikkelde en pittoreske locaties, allerlei soorten middelen verzamelen en vechten met bijna elk levend wezen dat je tegenkomt.

Pseudo heeft een duister verleden, de Kid is begiftigd met mysterieuze vermogens, de wezens die Zenzoik bewonen leven volgens beslist onbegrijpelijke regels. Stel jezelf voor als de held van een oud sciencefictionboek, de fantasie van de auteur, nog niet vervormd door moderne artistieke oplossingen, geeft soms nogal belachelijke en volkomen ongelooflijke versies van buitenaardse landschappen en het uiterlijk van hun bewoners. Ongeveer dezelfde indruk laat Clash Artifacts of Chaos achter.

Trouwens, artefacten van chaos in het spel worden speciale items genoemd die, volgens de gevestigde Unified Law van deze wereld, die zelfs de meest verstokte schurken observeren, toestaan ​​voor een vuistgevecht een redelijke tegenstander uit te dagen voor een speciaal ritueel , wat een specifiek duel in de dobbelsteen is.

Elke deelnemer aan het duel legt de gevolgen volgens het artefact op een veld dat speciaal is uitgesneden uit huidplekken, waarna de tegenstanders botten op het veld gooien en vervolgens op hun beurt de zogenaamde tsaki gebruiken - speciale gereedschappen die de resultaten kunnen veranderen van de worp.

Je vindt en bereidt tsaki van tevoren, elk heeft zijn eigen effect, op de een of andere manier van invloed op de eindscore. Nadat alle tzaks zijn gespeeld, wint de tegenstander met de meeste punten, waarna het artefacteffect van de winnaar op de tegenstander wordt toegepast en een vuistgevecht begint.

Artefacten branden na gebruik uit, maar bieden soms een aanzienlijk voordeel voor de eigenaar. Dus met behulp van een artefact kun je de vijand vastbinden aan een klein stukje in de arena, giftige bijen op hem afzetten of het recht winnen om als eerste toe te slaan.

Tijdens het avontuur zullen Pseudo and the Kid een grote verscheidenheid aan wezens ontmoeten, waaronder bazen, en niet alleen die waarin de verhaallijn voorziet. Wees gerust, je kunt de baas gemakkelijk herkennen voordat je zelfs maar met hem vecht. In de regel zien ze er veel imposanter of achterdochtiger uit dan gewone wezens en bewaken ze vaak schatten of altaren.

Door zo'n altaar te gebruiken, kan Pseudo een nieuwe vaardigheid of houding verwerven, als het wezen dat het bewaakt natuurlijk wint. De verschillende standpunten in Clash Artifacts of Chaos betekenen meer dan alleen een unieke vechtstijl met verschillende ontwijkingsaanvallen, geladen aanvallen, springende aanvallen en rennende aanvallen.

De stijlen zijn radicaal verschillend in animaties en slagafstanden, en hoewel boksen geschikter is voor gevechten tegen ontwijkingen, combo's en knock-outs met behendige tegenstanders, zijn agressieve zwaargewichten gemakkelijker te bestrijden vanuit parries, met behulp van stroperige, maar zwaardere stoten voor trouw.

Bovendien heeft de speler toegang tot verschillende speciale, niet gebonden aan aanvalsstijlen om uit te kiezen, evenals een voortgangssysteem waarmee je de belangrijkste kenmerken van Pseudo kunt upgraden en de gevonden figuren kunt gebruiken om je favoriete stijlen en technieken te verbeteren.

Het zoeken naar figuren is, net als andere buit in Clash Artifacts of Chaos, niet erg handig. Vanwege het heldere, kleurrijke ontwerp van de wereld is het gemakkelijk om dit of dat object te missen, of zelfs te verdwalen, zoals ze zeggen, in de drie dennen.

Desondanks worden geduldige en zeer oplettende spelers royaal beloond, soms met hele schatkamers vol materialen die kunnen worden gebruikt.

Ons team

Conny Groot

Initiatiefnemer, ontwikkeling & organisatie

Paul Mayer

Muzikaal leider

Kevin Hoogenboezem

Projectmanager

Ger Tielen

Voorzitter

Freddy May

Penningmeester

Jeannette de Noord

Met dank aan