Wat te kijken op het festival van de auteur cinema in Lviv



Van 31 januari tot 2 Februari toont de Lviv cinema "Copernicus" de beste auteursfilms van de afgelopen jaren. Sommigen van hen hebben met succes geschaatst op de Berlinale en Cannes. Voor elk van de tapes in onze selectie speelt het gewicht van de prijzen echter een secundaire rol. Films hebben verschillende genres, identiteit en vooral - de aandacht van de kijker die ze verdienen. Daarom verdere details over elke foto en de redenen waarom het de moeite waard is om te zien.

Royal Romance

Struensee vindt de monarch clay in de juiste handen, gemakkelijk beïnvloed, en wanneer ze terugkeren naar Kopenhagen met Caroline en de pasgeboren baby, blijft Struensee in het Koninklijk Huis. In die tijd werd Denemarken geregeerd door rijke aristocraten en hervormingen zoals weeshuizen leken gevaarlijk radicaal. Caroline, verliefd op Struensee, wordt ook verliefd op wat de doctor haar vertelt over Voltaire ' s politiek, en de vrouw gebruikt haar invloed bij de koning om de geschiedenis van de natie te veranderen.

Platform

Wat gebeurt er als je een gevangenis bouwt in de vorm van een bunker met een diepte van meer dan driehonderd verdiepingen, twee bedden en een wastafel op elke verdieping plaatst, een gat van 3x2 meter in de vloer van elke cel maakt zodat ze allemaal met elkaar verbonden zijn, dan wordt een betonnen platform bedekt met gastronomisch eten per dag door deze gaten verlaagd, van de bovenste verdieping naar de onderste, en op elke verdieping om het platform slechts een minuut te stoppen zodat de gevangenen konden eten, twee gevangenen op elke verdieping zetten en elke maand roteren, paren verdelen over verschillende niveaus?

En wat als we hen verbieden voedsel te verbergen, de temperatuur op de laag te verhogen of te verlagen tot een dodelijk niveau voor elk graan dat in de baard verstrikt raakte? Maar tegelijkertijd gevangenen toestaan om elk object mee te nemen in de cel - van een katana tot een kinderbad? Wat gebeurt er met de mensen van de lagere lagen die het platform bereikt na de anderen? Hoe gaat het met mensen van de honderdste rang die een maand lang restjes van tweehonderd andere mensen zullen ontvangen? En wat zal er gebeuren met de mensen van de tweehonderd laag, van de driehonderd?

Eigenlijk heet de film "El hoyo", wat uit het Spaans vertaald wordt als" Gat"," put", en deze woorden beschrijven het idee van de film nauwkeuriger. Daarom is de aandacht van de kijker niet gericht op een abstract vliegend platform met voedsel, maar op de omgeving waarin de mensen in deze foto zijn terechtgekomen. Ze zijn in de put - zowel letterlijk als figuurlijk. De hoofdpersoon Goreng meldde zich vrijwillig aan om in de gevangenis te blijven, omdat hij echt wilde stoppen met roken en uiteindelijk "Don Quixote"wilde lezen.

God bestaat, haar naam is Petrunia

De hoofdpersoon is al 31, maar haar moeder houdt haar nauwlettend in de gaten. Petruniya gaat op een lange weg naar het volgende interview en jaagt haar moeder weg, die zich zorgen maakt over haar. Tijdens het interview wordt de hoofdpersoon lastiggevallen door de directeur van de fabriek, Petrunia ' s vreselijke nachtmerries. Op weg naar huis ziet ze een wedstrijd tussen mannen: een priester gooit een kruis in het water, en een slimme man moet het vangen. De religieuze traditie wordt echter geschonden wanneer Petrunia het kruis mee naar huis neemt. De meest feministische film van het jaar kwam uit Macedonië. Ze hebben ook vakkundig de neus van journalisten geveegd zonder gevoel voor ethiek. De film doet deze twee dingen moedig en met veel humor. 1xBet is a popular online gambling and betting platform that offers various bonuses and promotions to its users. One of the company's marketing areas is 1xBet bonuses, which implies multiple 1xBet bonus points, 1xbet free spin promo code , bonuses, and promotions to its customers. Customers can place bets on various sports events such as football, basketball, and tennis, as well as play various casino games like slots, blackjack, and roulette. The platform is accessible through its website and mobile applications. Within this article, you will learn all about the 1xBet welcome bonus, promo code, deposit methods.

Ons team

Conny Groot

Initiatiefnemer, ontwikkeling & organisatie

Paul Mayer

Muzikaal leider

Kevin Hoogenboezem

Projectmanager

Ger Tielen

Voorzitter

Freddy May

Penningmeester

Jeannette de Noord

Met dank aan