StripChat - gratis chatroom met tips en privédingen



StripChat staat op de eerste plaats wat betreft de hoeveelheid geld die op de site wordt "gespind". Enkele duizenden modellen zijn hier al aan het werk. De deelnemers zijn volledig tevreden met de eenvoudige interface die beschikbaar is voor de gemiddelde gebruiker en ook met de gratis chat, waar webcam modellen naaktvideo's kunnen maken en kunnen deelnemen aan seksuele spelletjes.

Het is raadzaam om StripChat te taggen zodra je je aanmeldt om in de juiste categorie van leden te vallen. In de status kunt u uw voorkeuren aangeven om het voor de gasten van de site gemakkelijker te maken een geschikt model te vinden. Geanimeerde iconen kunnen als versiering worden gebruikt.

In het TIP-menu van het model is het beter om meteen de acties te specificeren die een model kan uitvoeren voor een gebruiker nadat hij een bepaald bedrag aan tokens in zijn saldo heeft gestort. Zodra u de doelstelling voor het verzamelen van de fooi hebt bereikt, moet u deze bijwerken. Maar overschrijd de waardegrens niet te veel. Gebruik bedragen tot 100 tokens voor korte en eenvoudige acties en aan het begin van de ontwikkeling van een account; en grotere doelen wanneer u leert hoe u een hele "voorstelling" kunt bieden.

Uw doelstellingen zullen gemakkelijker te bereiken zijn en uw aantal abonnees zal alleen maar toenemen.

Werken vanaf uw telefoon en tablet

U kunt een tablet of een smartphone gebruiken om met StripChat te werken. Elke browser is voldoende om hem vanaf je telefoon te openen, maar Chrom heeft de voorkeur. Als u in een IOS-systeem werkt, heeft Safari-browser de voorkeur. Na het inloggen op stripchat.com moet je bevestigen dat je 18 jaar oud bent door op "Ik ben ouder dan 18" te klikken.


Klik dan op de drie puntjes rechtsboven en "Log in" en voer uw inloggegevens in. Rechtsboven is de "Menu" knop. Selecteer in de lijst Uitzending starten. Sta ook het gebruik van de microfoon en de camera toe.

U ziet het camerabeeld, de Start Broadcasting knop. U kunt ook de camera aan de voorkant omschakelen naar de hoofdcamera. Chat zal hieronder te vinden zijn samen met de show instellingen, prijzen en streaming thema.

Bron van informatie: SimilarCams

Ons team

Conny Groot

Initiatiefnemer, ontwikkeling & organisatie

Paul Mayer

Muzikaal leider

Kevin Hoogenboezem

Projectmanager

Ger Tielen

Voorzitter

Freddy May

Penningmeester

Jeannette de Noord

Met dank aan